Blog 3-2-2017

Deze oefenochtend begon met het opzeggen van een van de deelnemers die slechts een paar keer is geweest. Meteen heel enthousiast en nu volgens zeggen niet meer gemotiveerd. Kan natuurlijk gebeuren maar voor mij is het altijd jammer als dat op een onpersoonlijke manier via een WhatsApp gebeurt. Dezelfde ochtend kwam er echter een nieuwe deelnemer vragen of hij mee mocht doen, natuurlijk was mijn antwoord, dus netto is het aantal deelnemers van de beginnersgroep hetzelfde gebleven.
Ik denk dat er wel al binnenkort een paar van deze deelnemers naar de tweede groep gaan, die gaan zo goed dat ze naar mijn idee in die groep betere progressie gaan maken.
Met de tweede roep nog steeds lekker aan het werk met de Blues, ook voor mij heel goed om dat beetje wat ik ervan weet weer af te stoffen. Volgens mij vinden ze het wel erg leuk.
Jammer dat de weer vooruitzichten niet goed zijn, het wordt weer kouder en de luchtvochtigheid zal dan ook weer hoog worden wat weer ellende voor veel van de deelnemers met zich brengt.