Blog 1-12-2017

Je hebt van die weken dat alles ineens tegelijk komt, positief gezien overigens.
Afgelopen week werd ik door een woordvoerder van de gemeente Almere gebeld dat ik een vrijwilligersprijs had gewonnen. Namens de deelnemers van MHT Almere ben ik door Marchien opgegeven voor de prijs van individuele vrijwilliger van het Jaar. De jury vond de omschrijving van MHT Almere zo bijzonder dat ze mij een afzonderlijke prijs hebben toegekend, de originaliteits – vrijwilligersprijs 2017. Donderdag 7 december a.s. krijg ik deze prijs uitgekeerd, door de wethouder of burgemeester. Ben daar best heel trots op en ik hoop dat ik in de gelegenheid gesteld wordt om nog wat kort te zeggen. Ik wil een klein beetje van de glans laten schijnen op de overige begeleiders van MHT groepen in Nederland die eigenlijk hetzelfde doen als ik.

Verder werd ik gisteren ook blij verrast met een mooie cadeaubon van de deelnemers voor Sinterklaas. Ik moet zeggen dat soort blijken van waardering maken mijn inspanningen altijd meer dan goed en geven je weer een boost om door te gaan.

Verder was er gisteren een redacteur van “50 plus” een magazine van “de Schoor” aanwezig. Hij gaat in het on-line magazine aandacht besteden aan MHT Almere. Hij heeft een kort intervieuw met Ans gehouden over wat MHT voor haar heeft gedaan / hoe zij het ervaart en ook heeft hij enkele foto’s gemaakt die gebruikt gaan worden. Ben benieuwd.

Met de groepen zelf gaat het goed, de 2 beginnersgroepen gaan echt heel goed en met de (meer) gevorderden groep ga ik eerdaags weer aan een nieuw thema beginnen, Ierse Ballads en Airs.