Blog 1-3-2019

Gisteren, donderdag 28 februari heb ik een MHT presentatie gegeven bij het Longpunt Waterland in Purmerend. Er was gerekend op ongeveer 20 a 25 bezoekers maar het waren er uiteindelijk meer dan 35. Het was voor mij weer een groot plezier om deze presentatie te geven. Er waren wat mensen van de MHT groep Purmerend aanwezig voor de muzikale omlijsting. Hoop dat er weer wat mensen door de presentatie op het idee komen om zich daar aan te melden en mee te gaan doen aan MHT.

Vandaag weer meerdere afmeldingen voor de gevorderdengroep maar ook een nieuwe deelnemer mogen begroeten in de beginnersgroep. We gaan gestadig door en ik blijf er gewoon plezier in houden.

Op maandag 15 april aanstaande speel ik een thuiswedstrijd voor het Longpunt Almere. Op onze eigen locatie, het Evenaarhuis, geef ik daar een presentatie over MHT tijdens de maandelijkse bijeenkomst. Ik hoop dat daar ook weer nieuwe deelnemers uitkomen die in kunnen stromen in de beginnersgroep.