Blog 1-9-2017

De eerste MHT na de vakantieperiode zit er weer op, het was net alsof we niet gestopt waren. Bijna iedereen was er en we zijn weer lekker aan het oefenen / spelen gegaan. Met de (meer) gevorderden groep zijn we begonnen met het “Samenspelen” aan de hand van twee akkoorden tunes. Een deel van de groep speelt de melodie en het andere deel speelt de begeleiding op de beschikbare akkoorden (b.v. op de G harmonica G & D7 akkoord). Volgende week ga ik starten met de beginnersgroep voor Parkinson patiënten. Ik kijk hier erg naar uit omdat het voor mij één groot leerproces gaat worden. Heb al mijn les materiaal een upgrade gegeven en we gaan gewoon lekker starten. Bij deze eerste bijeenkomst moeten er keuzes worden gemaakt m.b.t. de te gebruiken mondharmonica en muziek (tafel) standaard. De lesmappen zijn in ieder geval gereed dus wat mij betreft mag het snel vrijdag worden.