Blog 10-3-2015

Afgelopen week de laatste voorbereidingen gedaan voor de voorlichting op 20 maart a.s.
De ruimte in het Evenaarshuis even bekeken, er staat een beamer en er zijn voldoende plaatsen voor ongeveer 25 mensen dus dat is helemaal geregeld. Meteen een leuke ruimte voor ongeveer 10 personen gereserveerd voor als we echt gaan beginnen, wat dat betreft kan er niets meer misgaan.
Ook nog wat contact per mail gehad met belangstellenden, ook met niet longpatienten, voor hun is er jammer genoeg geen plek op de MHT maar in ieder geval 1 persoon ga ik wel persoonlijk helpen met de eerste stappen in het spelen van de mondharmonica.

Het gesprek met de Parkinson patiënt, een enorme aardige man genaamd Rob, heeft me veel inzicht gegeven over wat het betekend om deze ziekte te hebben. Met hem afgesproken dat, zodra hij er belangstellenden voor heeft, ik een voorlichting kom geven, een beetje hetzelfde als de 20e maar dan gericht op mensen met Parkinson. Lijkt me een hele uitdaging om ook met deze groep mensen aan de slag te gaan en te kijken hoe de harmonica ook voor hun iets kan betekenen. Wordt vervolgd.