Blog 10-4-2015

Het was te merken dat er buikgriep heerst. Een paar afzeggingen maar met een wat kleinere groep dan normaal zijn we weer lekker bezig geweest. Je kunt goed merken dat  er enkelen zijn die flink oefenen en anderen die dit wat minder doen. Ik denk dat je dat altijd wel zult houden maar het plezier is er niet minder om. Een van mijn deelnemers komt helemaal van de camping op de Veluwe om op vrijdagmorgen op de MHT aanwezig te zijn, super. Vandaag ook begonnen met het “proberen” te spelen op één gaatje ipv alleen maar op meerdere gaatjes tegelijk. Is best heel moeilijk maar er waren er toch een aantal die af en toe een enkel gaatje konden aanspelen…trots op ze.
Ben gevraagd door Hans de Vries, “Homesick”, of ik in november, op de landelijke COPD dag in Den Helder een workshop wil geven aan de daar aanwezige MHT groep. Natuurlijk wil ik dat en ik heb ook al verschillende ideeën wat ik wil gaan doen, kennismaking met een mooie Ierse wals. Volgende week, vanaf dan in een andere zaal, nu op de begane grond, weer lekker aan de slag met mijn “Beter Ademen Groep” hier in Almere. Ik kan “de Schoor” niet vaak genoeg bedanken voor de gastvrijheid die ze ons wekelijks verlenen om dit mogelijk te maken.