Blog 10-7-2015

Omdat de temperatuur vandaag weer wat “normaler” was, hebben we vandaag met het merendeel van de deelnemers op een rustige manier, weer geoefend en wat liedjes gespeeld. Ik schrijf het al vaker maar het gaat zo enorm leuk klinken, ik ben echt trots op ze.
Ook heb ik met dit soort dagen extra respect voor ze, we staan er niet altijd bij stil, maar dit z.g. “mooie” weer betekent voor enorm veel longpatiënten in Nederland dat de ademhaling weer moeilijker wordt. Maar door de hoeveelheid pollen in de lucht en de lucht vochtigheid, is het gewoon zwaar voor ze. Ik heb zelf ook redelijk last van de pollen, sinds ik in Almere woon heb ik hooikoorts die elk jaar erger wordt, snif, snif.
We hebben vanmorgen als groep besloten om de hele vakantieperiode gewoon door te gaan met MHT.
Het Evenaarhuis blijft speciaal voor ons op de vrijdagmorgen open, en dit is helemaal te danken aan de welwillendheid van de assistent-beheer Eric.
Vandaag in “De Telegraaf” een groot en leuk artikel over MHT Meddo, je kunt het hieronder lezen.MHT Meddo