Blog 11-1- 2019

Vandaag de eerste keer van het jaar bijeen na een stop van twee weken in verband met de feestdagen. De meesten begonnen met het aangeven dat ze weinig mondharmonica hadden gespeeld door de drukte van de feestdagen, ik denk normaal, ook ik heb niet veel geoefend. We zijn verder gegaan met het thema Meezingers en Evergreens en gaan nu de puntjes op de i zetten. Ook gaan we nadenken wat we hierna gaan toevoegen aan het repertoire, de vraag naar Ierse melodieën werd door enkelen weer geopperd, we gaan het er over hebben.
Door ziekte van meerdere deelnemers aan de beginnersgroep is deze niet doorgegaan, hoop dat we volgende week wel kunnen starten.
Inmiddels contact gehad met MHT Purmerend, zij komen bij de presentatie die ik ga geven over MHT op donderdag 28 februari in Waterland (Purmerend), laten horen wat MHT en het spelen op de mondharmonica is.
Op maandag 15 april geef ik een presentatie over MHT bij het Longpunt Almere, de locatie is ons eigen buurtcentrum, het Evenaarhuis, een thuis wedstrijd dus. Deelnemers aan MHT Almere zijn ook aanwezig om het een en ander te laten horen.