Blog 13-10-2017

Druk aan de voorbereiding van de nieuwe start met de Beginnersgroep. Veel printwerk, harmonica’s en muziekstandaards bestellen en vooral het bestaande lesmateriaal goed bekijken. Vergeleken met de start van MHT Almere in maart 2015 is dit al enkele keren aangepast en ook nu pas ik weer kleine dingen aan.
Ter voorbereiding op de stap naar de (meer) gevorderden groep ben ik met de huidige beginnersgroep al wat oefeningen aan het doornemen die daar al gewoon zijn. Ook ben ik al de eerste nummers van het huidige repertoire van de (meer) gevorderden groep aan het introduceren bij zodat ze straks gewoon weten hoe die gaan.
Ik ben door wat deelnemers aangemeld voor de “Meer dan handen” prijs met
MHT Almere. Dit is een prijs voor vrijwilligers als blijk van waardering, waarvoor de gemeente Almere 3 projecten mag aanmelden. Ook ben ik aangemeld voor de “Passie prijs” binnen deze waarderingsslag.
Uiteraard ben ik zeer vereerd dat een aantal deelnemers dit voor mij doen.
Wordt MHT Almere genomineerd dan is er een feestelijke bijeenkomst op 7 december in het stadhuis. Vervolgens worden de genomineerden Landelijk aangemeld. We gaan het allemaal zien, er zijn gelukkig een heleboel vrijwilligers die mooie dingen doen en dus op deze manier wat belangstelling en waardering kunnen krijgen voor wat ze belangeloos presteren.