Blog 14-8-2015

Vandaag met een klein groepje geoefend, jammer genoeg heeft er weer een deelnemer, om persoonlijke redenen, opgezegd. De groep bestaat nu nog uit 6 personen. Ik ga me de komende periode inspannen om weer wat nieuwe deelnemers te krijgen.
Het weer was weer heel belastend voor de deelnemers, warm en vochtig en daarom maar één uurtje geoefend i.p.v. 1½ uur, en zelf dat was al zwaar. Op zulke momenten merk je pas goed dat de deelnemers kwetsbaar zijn voor met name de temperaturen en luchtvochtigheid.
’s Avonds weer een Harmonica Meetup gehad in “het Wapen van Diemen”. Wat ik erg leuk vond was het feit dat er twee deelnemers van de MHT Almere met hun partner zijn komen kijken en luisteren naar de (harmonica) muziek.
De informatieve voorlichting, bij de start van het Longpunt Almere, op dinsdag 15 september a.s. ga ik niet doen. Heb er goed over nagedacht maar ik heb nu echt de indruk dat het bestuur van het Longpunt Almere, MHT Almere niet als een zinvolle activiteit ziet.
Ik heb ook het vermoeden dat het geen nieuwe deelnemers aan MHT Almere gaat opleveren en dat we alleen maar als een stukje entertainment op die dag gezien worden.
MHT Almere zal dus, tot er duidelijk een stelling door het Longpunt wordt ingenomen, gewoon doorgaan als een op zichzelf staande activiteit.
Zeer jammer maar de deur is nu even dicht maar niet op slot.       Wordt vervolgd.