Blog 18-3-2016

Vandaag door diverse oorzaken niet echt een mondharmonica oefenochtend gehad maar meer een praatochtend. Dit bewijst opnieuw dat MHT Almere niet alleen maar mondharmonica spelen is, het heeft ook een sociale functie. Deze dag werd er veel aan elkaar verteld en gevraagd over COPD en andere lichamelijke problemen en dat was OK. We hebben geen noot gespeeld maar de deelnemers vonden het toch een goede bijeenkomst en dat moet gewoon ook kunnen als het nodig is.
Aanstaande vrijdag komt er weer een nieuwe deelnemer kijken of MHT iets voor haar is, op die manier toch weer een COPD/Astma patiënt die de stap maakt om toch iets te gaan doen.

De avond er voor een 2e maal een “Kennismaking workshop Bluesharp” gegeven in de winkel bij, “van Luttervelt Muziek” in Almere Buiten. Er waren 6 enthousiaste deelnemers en de beschikbare tijd was zo voorbij. Was weer enorm leuk om te doen.
We hebben aansluitend plannen gemaakt om een Vervolg workshop en mogelijk een Almere Harmonica Meetup te gaan organiseren, daarover later meer.

Workshop Bluesharp 17-3-2016