Blog 19-1-2018

Vorige wek was ik geveld door de griep en is er geen MHT geweest, maar nu weer lekker de hele ochtend leiding kunnen geven aan de verschillende groepen.
Een prettige verassing stond me te wachten in het Evenaarhuis, onze oefenlocatie.
Al langere tijd is er een tekort aan goede tafels maar nu waren bijna alle tafels vervangen door mooie, stevige exemplaren. Dat scheelt best veel moeite om alles voor de oefenochtend gereed te zetten, top van de beheerder Erik dat hij zich daarvoor heeft ingespannen.

Wat gaan de beginners goed:-)  als dat zo doorgaat dan gaan ze heel snel over naar de (meer) gevorderden, ik heb er er al geregeld met hun over en ze ze gan de uitdaging graag aan.
Van de (meer) gevorderden was het overgrote deel van de groep er en zijn we verder gegaan met ons Ierse balads & songs repertoire.
Ook met de mensen van de Parkinson groep gaat het steeds beter, ook daar zijn we de kinderliedjes, die we in het begin van een nieuwe groep altijd spelen, voorbij. Ook daar steeds leukere melodieën, ben best trots op deze mensen, het is best zwaar voor ze maar ze zetten goed door en gelukkig vinden ze het ook nog steeds leuk.

Tot mijn plezier las ik een Facebook bericht van MHT Nederland dat daar nu ook aandacht wordt gegeven aan MHT voor mensen met de ziekte van Parkinson. Ik ben blij dat het besef is doorgedrongen dat dit ook goed is voor deze doelgroep, wil je weten waarom?
Wil je het bericht hierover van MHT Nederland lezen, Klik dan hier.