Blog 19-8-2016

Vorige week was er niet zoveel te vertellen dus heb ik geen wekelijkse blog gemaakt. Vanmorgen stonden we voor het Evenaarhuis maar we konden er niet in, het was ons al gezegd dat het stond te gebeuren, maar vandaag was het zover. De vloer in het hele gebouw werd gedaan, polijsten en voorzien van een nieuwe waslaag, dus er overheen lopen was uit den boze. Er was gelukkig een alternatief dichtbij. Na een telefoontje met Wouter, van Luttervelt muziek, waren we welkom in zijn winkel aan de Makassarweg. Snel wat van de deelnemers, die nog onderweg waren gewaarschuwd en toen snel naar de winkel toe. We werden hartelijk welkom geheten en konden gewoon onze gang gaan zoals we altijd doen op de oefenochtend. Er begint nu een begin van een repertoire te ontstaan, een rode lijn om te oefenen.
Wel kwamen er af en toe wat klanten binnen, die zo’n gezelschap niet in de winkel verwachtten en wel een beetje vreemd naar ons keken 🙂
We hebben niet helemaal tot 12:00 uur gespeeld maar we konden op deze
“nood locatie” toch lekker oefenen.
Nadat iedereen weg was kregen we als MHT Almere groep een leuk compliment van Wouter, hij gaf aan dat het, zeker gezien de  longproblemen  die de meeste deelnemers hebben, best erg leuk klonk. Een leuk en gewaardeerd compliment.
Wouter enorm bedankt voor je gastvrijheid vandaag.

Ik ben tot vrijdag 16 september op vakantie, we gaan dan weer verder. Ik ga me na de weken opnieuw inspannen om nieuwe deelnemers te vinden zodat er weer een beginnersgroep gestart kan worden. Weten jullie nog mensen met longproblemen, wijs ze dan s.v.p. op MHT Almere.