Blog 2-11-2018

De afgelopen niets geschreven omdat er eigenlijk niet zoveel te vertellen was, nu wel even een opsomming van wat we aan het doen zijn.
De (meer) gevorderden groep oefent nog steeds op dezelfde tijd, van 10:30 uur tot 1:00 uur. Omdat er te weinig Parkinson patiënten over zijn om en aparte groep te hebben, heb ik de overblijvers voorgesteld om opnieuw te starten met nieuwe beginners. De tijd waarop deze groep begint is 12:30 uur tot 13:30 uur. Veel mensen die over gegaan zijn naar de (meer) gevorderden groep gaven aan dat 09:15 uur om te starten best een opgave is,
Dit gaat zeker op voor de mensen met Parkinson en daarom is de keus gemaakt om de tijd te verzeten naar de middag. Er zijn enkele nieuwe deelnemers die gestart zijn en er zijn er die aangegeven hebben binnenkort te willen starten dus mogelijk dat het nog een leuke groep, qua aantallen, gaat worden.
Al enkele weken loopt er een mij bekende mondharmonicaspeler een soort inkijk stage bij MHT Almere. Hij wil wat meer weten over de oefeningen die ik altijd doe voordat we overgaan naar het spelen van liedjes. Hij wil deze dan, mogelijk, inbrengen bij MHT Purmerend, en natuurlijk help ik hem daarbij.
Vandaag hebben we het thema “Blues” afgesloten en gaan ons de komende periode richten op wat ik maar noem het thema ” Evergreens en Meezingers”.  Ik heb gelukkig veel materiaal gekregen van MHT Nederland dus om te starten heb ik genoeg materiaal.
Nu nog dit materiaal omzetten naar onze gebruikelijke tabulatuur en bijpassende Backingstracks maken met Band in a Box software.
Genoeg te doen dus de komende periode.