Blog 2-2-2018

Echt veel is niet te zeggen want alles gaat naar wens. De beginners gaan 16 februari definitief naar de (meer) gevorderden groep di dan lekker groot aan het worden is. Er wordt weer een nieuwe beginnersgroep opgestart waarbij ik hulp krijg van Chris, nieuwe instroom is op die manier altijd mogelijk omdat we dan met z’n tweeën zijn en dus de aandacht kunnen verdelen. Dat de (meer) gevorderden echt meer gevorderd zijn bleek vandaag wel weer. Ik had een voor hen nieuw muziekstuk meegenomen, Danny Boy, een Ierse traditional. Na een keer voorspelen, het twee keer samen langzaam te hebben gespeeld en vervolgens spelen met gebruik van de backingstrack klonk het al zo goed, dat ik voor volgende week maar weer een nieuw muziekstuk ga meenemen. Ze spelen echt al heel mooi.
Met de Parkinson groep gaat het ook best goed, het tempo en intensiteit is lager dan van de andere groepen maar we gaan stapje voor stapje verder, ook hun repertoire wordt steeds uitgebreider.
Op 23 april a.s. geef ik voor de longpunten in Amsterdam, in het Boven IJ ziekenhuis een presentatie over MHT. De MHT groep Purmerend heeft an de organisatie aangeboden om een optreden te geven met hun groep. kan heel leuk worden, ik de presentatie en zij laten horen waar Longpatiënten toe in staat zijn, we gaan afspraken maken en we doen het gewoon.

Binnenkort ook met de groep (meer) gevorderden een aantal datums prikken om
Ben Bouman weer eens uit te nodigen, ditmaal voor het geven van een Workshop
” Ademhaling en toon”, gaan we weer veel van leren.