Blog 2-6-2017

Met een klein ” beginnersgroepje” en een grote ” gevorderdengroep”  een plezierige oefenochtend gehad. Wel wat rustig aan doen i.v.m. de weersomstandigheden maar het was weer gewoon leuk. Nog maar twee weekjes en ik ga met vakantie en zal de begeleiding worden overgenomen door Chris. Hij was er vandaag ook bij de eerste groep bij om te kijken wat ik dar allemaal behandel en doe. Heb het al eerder neergeschreven maar ik vind het wel heel tof dat hij de twee weken dat ik er niet ben, een stukje begeleiding op zich gaat nemen zodat de deelnemers van beide groepen toch bij elkaar komen en kunnen spelen. In de zomer schoolvakantie sluiten de buurthuizen altijd 3 weken, de afgelopen jaren is MHT Almere toen gewoon doorgegaan maar dit jaar stoppen we er ook 3 weken mee in dezelfde periode. De exacte datum heb ik nog niet maar meestal de laatste drie weken.
Op 11 juli ga ik een kennismakings-presentatie geven in het Parkinson cafe in Almere.
De hoop is dat daar zich wat mensen op gaan geven voor MHT Almere en dat ik dan ook met deze mensen wat kan gaan doen op het gebied van MHT. In welke vorm, nieuwe groep starten of aansluiten bij de beginnersgroep, dat gaan we nog bekijken. Eerst maar de presentatie geven en kijken of het aanslaat bij wat mensen.