Blog 21-11-2019

Donderdagmiddag de eerder aangekondigde presentatie ” Kennismaken met mondharmonica therapie” gegeven bij het Longpunt Lelystad.
De opkomst viel de organisatie tegen, normaal komen er tussen de 20 en 30 belangstellenden maar nu waren er ongeveer 10. Voor mij geen probleem er waren 5 deelnemers van ” mijn” MHT Almere groep aanwezig dus de zal was niet leeg. Het werd een enorm leuke bijeenkomst en alle deelnemers deden gewoon leuk mee op hun gekregen mondharmonica. De deelnemers van MHT Almere hebben twee maal enkele nummers ten gehore gebracht en zo laten horen dat je met en Longprobleem toch best leuke muziek kunt Maken. Na afloop meldde er 8 aanwezigen dat ze graag in een beginnersgroep wilden als die opgezet gaat worden in Lelystad. We gaan de komende maanden hard aan de gang om dus MHT Lelystad op te zetten. Onderstaand wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de presentatie en zelf een kort filmpje.

Vandaag weer gewoon lekker met de deelnemers van MHT Almere gespeeld. We zijn op dit moment vooral aan het herhalen en de ” vergeten” nummers weer aan het oppakken. Ben er best trots op als ik hoor hoe dat klinkt. Nog een par weken en dan is er de kerst stop. Van 27 december tot 3 januari is het Evenaarhuis gesloten. Dat betekent dat vrijdag 20 december de laatste MHT bijeenkomst van het jaar is en dat we op vrijdag 10 januari weer starten.

De link naar het filmpje op Facebook
https://www.facebook.com/sandra.degraaf.33/videos/1375603962617192/