Blog 21-12-2018

Vandaag de laatste MHT Almere oefendag voor 2018 gehad.
We hebben met de (meer) gevorderden van 10:30 uur tot 11:30 uur in de bar gespeeld.
De deelnemers van de beginnersgroep waren er ook rond 11:30 uur en we hebben deze laatste les van het jaar met elkaar, onder genot van een kopje thee/koffie en wat lekkers, afgesloten. Ik ben door de groep weer enorm verwent, ik kreeg een (flinke) cadeaubon en een mooie kerstkaart. Ik begin wat soft te worden denk ik, want de kaart is toch echt wel het Kersje op de taart hoor. Als ik zo lees dat iedereen het waardeert wat ik elke week voor hen doe, dan hoef ik geen seconde na te denken om ook in 2019 verder te gaan.

Nu twee weken rust, het Evenaarhuis is dan gesloten, maar we gaan weer op vrijdag 11 januari 2019 beginnen, zelfde groepen, zelfde tijden.

Allemaal heel fijne feestdagen en een goed 2019.