Blog 24-6-2016

Vandaag weer een nieuwe deelnemer mogen begroeten. De verrassing was dat hij ongeveer 1½ jaar geleden de mondharmonica cursus  “Blues 1” bij Viola Barendse heeft gevolgd en dus een goede basis aangereikt heeft gekregen. Mijn conclusie is dat hij zeker niet in de beginnersgroep thuishoort maar zeer binnenkort mee kan gaan spelen met de meer gevorderden groep. Ook een andere deelnemer uit de beginners groep mag wat mij betreft overstappen. De meer gevorderden groep wordt dan weer wat groter en kan ik extra aandacht aan de nieuwere deelnemers geven.
Het weer was de afgelopen dagen wel een behoorlijke spelbreker voor veel deelnemers aan MHT Almere, de vochtige lucht maakt ze behoorlijk benauwd en dus is spelen moeilijk! Op dit soort dagen wordt ik dan op een behoorlijke manier geconfronteerd met de problemen die veel van de deelnemers aan MHT groepen hebben.
Ik heb veel respect voor ze, ze zetten ondanks de problemen gewoon door en zijn er in principe elke week.