Blog 25-3-2015

Gisteren contact gehad met Ron van de Harmonicawinkel.nl. De door mij bestelde Suzuki Bluesmaster zijn niet op kort termijn te leveren door  problemen bij de groothandel. In overleg met Ron een goed alternatief gevonden in de vorm van de Hohner Special 20. Niet mijn eerste keus omdat ik meer heb met Suzuki dan Hohner, maar ben er wel goed mee geholpen. Mijn eerste keus is Seydel maar die hebben geen “goedkope” harmonica’s dus vandaar een andere keus. Ron heeft de harmonica’s meteen op de post gedaan dus vrijdag kan ik toch gewoon volgens plan beginnen, super service weer.
Vandaag ook een heel leuk contact gehad met de praktijkondersteuner in gezondheidscentrum “de Boog”, Esther. Zij doet ook veel met COPD patiënten en weet er ook veel van af, zij komt over een paar weken eens kijken bij de MHT. Ik heb haar gevraagd om dan feedback te geven op de stof die ik tijdens de MHT behandel. Ben hier ook heel blij mee, op die manier blijf ik de juiste dingen doen voor “mijn” doelgroep binnen de MHT Almere.