Blog 28-2-2015

Omdat ik altijd wacht tot er werkelijk iets te vertellen is heeft het bijna twee weken geduurd voor ik weer een blog schreef, nu was er weer een aanleiding 🙂
Ik ben benaderd door een persoon die mij vroeg of er tijdens de MHT ochtenden ook ruimte was voor mensen met de ziekte van Parkinson. Dat was voor mij even een schakelen, ik ben me goed gaan inlezen over van alles wat met longziekten te maken heeft maar van Parkinson weet ik (bijna) niets. Deze persoon speelt nu ongeveer een jaar mondharmonica en wil graag aansluiten of beter nog, hij vraagt mijn eventuele medewerking om een speciale groep voor Parkinson patiënten op te zetten. Na een onderzoekje op internet blijkt dat er in met name Amerika al veel Beter Ademen Groepen zijn die MHT geven aan Parkinson patiënten. Ik heb een gesprek gepland met de man die mij benaderde om over het onderwerp van gedachten te wisselen. Ik moet wel zeggen dat ik door alles wat ik nu heb gelezen wel veel zin heb om ook voor deze groep iets te gaan. Ik hou jullie op de hoogte.

Vandaag stond in de Almere dichtbij, onze lokale krant, op de pagina voor 50+ mijn ingeleverde persbericht over MHT Almere en de voorlichting die ik ga geven daarover op vrijdag 20 maart.a.s. Geweldig dat Jelle van “de Schoor” toch voor elkaar heeft gekregen dat het opgenomen werd in de krant. Nu afwachten of het meer belangstellenden naar de voorlichting trekt.

MHT_Almere dichtbij_28022015_large