Blog 28-4-2017

Deze week eindelijk weer iets te vertellen 🙂
Beiden groepen gaan gewoon goed, hoor steeds meer mooie, enkele, tonen bij de eerste groep en de tweede groep wordt eerdaags een deelnemer uit de eerste groep rijker.
Wat de mondharmonica’s betreft, de beginners harmonica is nu in principe de
Easttop T008K en niet meer de Suzuki Blusmaster.
De reden is heel eenvoudig, voor de helft van de prijs van de Suzuki kun je de Easttop kopen en het is gewoon een heel goede mondharmonica die OOTB (betekent – rechtstreeks uit het doosje / Out Of The Box) gewoon goed speelt.
De Suzuki Bluesmaster al enige tijd niet te leveren door de muziekhandel dus de keus is nu snel gemaakt.
Wat ook belangrijk is, door de goedkopere mondharmonica, kan het startpakket ook goedkoper worden aangeboden 🙂

Wat ook leuk is om te melden is het feit dat ik op dinsdag 11 juli a.s. een kennismaking presentatie geef in het Parkinson café in Almere.
Ik mag van het bestuur 25 mondharmonica’s aanschaffen om de deelnemers mee te laten spelen. Ik hoop dat we er een leuk groepje deelnemers aan overhouden die verder willen met MHT Almere, heb er veel zin in.
Het laatste wat ik nog wil vertellen komt vanuit de groep zelf.
Bij mijn afwezigheid gaat de oefenochtend voor MHT gewoon niet door, het gebeurt niet vaak maar het komt voor. Het voorstel is om ook in mijn afwezigheid bij elkaar te komen en gewoon samen te gaan spelen, er zit al genoeg bladmuziek in de map. Een van de deelnemers neemt toch altijd al zijn laptop mee en hij heeft aangeboden de oefenochtend dan een beetje  te gaan leiden. Super initiatief gewoon en ben er trots op dat dit vanuit de groep zelf komt, geeft aan dat het enthousiasme over MHT duidelijk aanwezig is.