Blog 28-6-2019

Net terug van vakantie en heb uitgekeken om vandaag weer lekker met de MHT groepen aan de slag te gaan. Er zijn van de groep ook al wat deelnemers op vakantie maar er waren best nog wel genoeg deelnemers aanwezig om lekker met elkaar te kunnen spelen. We zijn veel aan het herhalen maar vandaag toch nog weer wat nieuw meegenomen voor de (meer)gevorderdengroep. Met de beginners een inhaalslag aan het maken omdat zij na de vakantie stop overgaan naar de (meer) gevorderdengroep. Ze kijken er wel een beetje tegenop, maar ik heb ze ervan overtuigd dat hun leercurve enorm gaat toenemen als ze in een grotere groep gaan meespelen en oefenen.

Net voor mijn vakantie zijn we met de MHT Colli groep gestopt voor de zomervakantie, in augustus gaan we weer verder met de overige 6 bijeenkomsten. Kijk daar ook al weer naar uit, het is een leuke leergierige groep die god thuis aan het oefenen is.

Op 2 augustus a.s. is de laatste MHT oefendag voor de vakantiesluiting van het Evenaarhuis. We gaan die dag niet in de ochtend maar pas ’s middags spelen om 14:30 uur. Na afloop gaan we met elkaar wat eten, hopelijk is het dan lekker weer zodat we gebruik kunnen maken van de picknick tafels op het terras. We maken een klein buffetje en zullen lekker wat saté en gehaktballetjes grillen. Verder wat stokbrood en diverse andere lekkere dingen dus de zomerstop van 3 weken gaat goed van start. We gaan op 30 augustus weer beginnen.