Blog 29-3-2019

Vandaag hadden we bezoek van Sandra de Graaf, relatiemanager van het Longfonds Nederland. Toen MHT Almere net gestart was in maart 2015 was ze al eens op bezoek geweest en kon ze zelf eens bekijken en luisteren waar MHT Almere anno 2019 voor staat. Ik zeg het vaker tegen de deelnemers dat ik heel trots op ze ben maar het is natuurlijk ook heel leuk om van een gast te horen dat het er goed uitziet en klinkt. Op Facebook staat een kort filmpje en wat foto’s.
Kijk hiervoor op https://www.facebook.com/BeterAdemenGroepAlmere/

Wat de groepen betreft, we zijn gewoon nog lekker bezig, heel divers m.b.t. het repertoire. We hebben er nu ook wat Franse liedjes bij.
Op maandagmiddag 15 april, tussen 13:30 / 15:30 uur, geef ik voor het Longpunt Almere een presentatie over Mondharmonica therapie. De locatie is ons eigen Evenaarhuis aan de Sumatraweg in Almere.
Er zullen ook deelnemers aan MHT Almere aanwezig zijn om de muzikale omlijsting te doen van deze middag.

Op donderdagmiddag 4 april geef ik bij Fysiotherapeutisch centrum Colli in de Bilt een presentatie over Mondharmonica therapie. Zij willen hun patiënten kennis laten maken met de Mondharmonica als oefen middel. Fijn om te vernemen dat dit gespecialiseerde centrum er vertrouwen in heeft dat de Harmonica een goede aanvulling kan zijn voor mensen met een ademhaling / long probleem. Hoe het vervolg georganiseerd gaat worden is nog niet helemaal duidelijk, er is geen MHT groep actief in die regio.