Blog 4-1-2022

Om te beginnen wens ik iedereen die dit leest een voorspoedig, veilig en muzikaal 2022.

Ik had er zo op gehoopt, in de tweede week van januari weer beginnen met de beide mondharmonica groepen. Het mag echter niet zo zijn, omdat we onder de maatregelen vallen van Kunst- en cultuurbeoefening, is het volgens de site van het RIVM t/m 14-1-2022 niet toegestaan om bij elkaar te komen. We zouden kunnen zeggen dat we vallen onder activiteiten van “de Schoor” en dan zou het mogelijk zijn, maar het voelt niet goed. Het is afwachten tot de beperkende maar noodzakelijke maatregelen opgeheven worden en daarna kunnen we weer gaan beginnen met de oefenochtenden.
Ik hoop wel dat alle deelnemers “af en toe” nog wel wat hebben geoefend want anders is hebben we wel de nodige stappen terug gemaakt m.b.t. het speelniveau, maar ik heb er ook alle begrip voor dat dit niet het geval is. Zoals veel deelnemers altijd zeggen, alleen spelen is niet leuk.
Wat leuk is om te vermelden, is dat er twee nieuwe aanmeldingen zijn voor de beginnersgroep die groep bestaat dan uit 10 deelnemers wat bij aanvang van deze groep eigenlijk mijn minimum was om te starten.

Bron: RIVM 4-1-2022

Mogelijk dat de deelnemers aan de groepen het al hadden gezien, ik heb het afgesloten gedeelte op de site, het gedeelte waar de bladmuziek kan worden bekeken, beluisterd en worden gedownload, helemaal aangepast.
Alles staat nu op mijn eigen site en je wordt niet meer doorverwezen (met de link) naar het Box account. Alles is naar mijn mening nu vooral overzichtelijker en sneller geworden.