Blog 4-3-2015

Na enkele weken van griep, weinig lucht e.d. weer een oefenochtend met een deel van de groep gehad. Het weer en de heersende griep hakt er bij hen behoorlijk in, ook nu is de conditie van de meeste slecht dus rustig aan doen nog.
Ben erg aan het nadenken hoe we er nieuwe mensen voor kunnen interesseren om mee te gaan doen aan MHT Almere. De huidige groepen zijn heel klein dus er is voor het voortbestaan nieuwe aanwas nodig. Het is verbazend om te zien dat in heel Nederland steeds meer MHT groepen ontstaan en in Almere er bijna geen belangstelling voor bestaat. Ook verwonderd het me nog steeds dat het Longpunt Almere nog steeds niet echt wil ondersteunen. Een vermelding op hun site naar deze activiteit zou al goed helpen. Toch maar weer richting het Longfonds de noodklok gaan luiden want ik zou het enorm jammer vinden als er op een gegeven moment geen deelnemers meer zijn en ik met de Beter Ademen Groep – MHT Almere moet gaan stoppen.
Ik ga ook het Flevoziekenhuis Almere, afdeling Longziekten, een brief sturen en kijken of van daar uit een stuk promotie zou kunnen worden gedaan voor MHT Almere.