Blog 4-4-2015

Gisteren de 2e echte oefendag gehad met de Beter Ademen Groep Almere. Ondanks dat het Goede vrijdag was, was de groep toch bijna compleet. Bij de terugkoppeling over de eerste week bleek dat er best veel deelnemers waren die serieus hadden geoefend. Na de start en wat bijsturen op de ademtechnieken hoorde je dat het harmonica geluid steeds mooier begon te worden, sommige deelnemers beginnen al een mooi geluid uit hun instrument te krijgen. De echte ademhalingsoefeningen vallen sommige best zwaar maar ze gaan gewoon door. Voor mij als begeleider is enorm leuk om te zien dat iedereen daar met veel plezier zit en steeds aangeeft de volgende week absoluut weer terug te komen.
Vrijdag 24 april komt de Activiteiten coördinator van het Longfonds Nederland een kijkje nemen, mogelijk dat er ook iemand van het Longpunt Flevoland meekomt. Heel leuk om met hun kennis te maken en te kunnen tonen wat MHT nu echt is.
Er is gevraagd of wij als Beter Ademen Groep, mogelijk tijdens de start van het nieuwe seizoen op dinsdagmiddag 15 september 2015, een klein optreden kunnen geven.
Ik heb i.p. wel toegezegd maar dat is helemaal afhankelijk of “mijn” deelnemers dat willen en of we al wat leuke liedjes kunnen spelen, we moeten wel iets kunnen laten horen.
Wordt vervolgd.