Blog 5-2-2016

Vandaag veel zieken, eerste groep van 2 personen, beiden ziek, van de tweede groep 3 personen afwezig dus met de overige 3 een productief uurtje bezig geweest.
Hoop dat we volgende week weer met meer mensen zijn ๐Ÿ™‚
Ik heb de afgelopen week een aantal Zeemansliederen bewerkt voor de mondharmonica. Deze zijn niet alleen voor mijn eigen groep maar ze zijn ook ter beschikking gesteld aan MHT Nederland ter verspreiding naar de andere groepen.
Dankzij de inspanningen van Jan Mulleman (MHT Nederland) ontstaat er steeds meer een netwerk van de verschillende MHT groepen in Nederland. Op redelijke schaal worden bewerkte muziekstukken ter beschikking gesteld zodat er een grote keus komt om een leuk repertoire op te bouwen en te leren van elkaar.
Aanstaande woensdag 10-2-2016 ga ik de “Kennismakings-workshop mondharmonica” geven bij van Luttervelt Muziek in Almere. Tussen 19:30/21:00 uur komen er 14 mensen.
Ik ga deze deelnemers kennis laten maken met de bluesharp en hoop dat ze het zo leuk vinden dat ze zich, als vervolg, gaan opgeven voor de Basiscursus Blues.
Deze Basiscursus Blues wordt gegeven door Viola Barends, een professionele mondharmonica docent. (http://www.violaharmonica.com/)
Onze missie: Heel Almere aan de mondharmonica ๐Ÿ™‚