Blog 5-6-2015

De warmte van vandaag had meteen invloed op hoe mijn deelnemers aaan de MHT Almere zich voelen. Het was vandaag al een kleiner groepje dus heel rustig aan gedaan. Tussen de oefeningen en het spelen van liedjes lekker wat verschillende mondharmonicaspelers laten horen en gewezen op wat deze doen. Wat positief opvalt is dat ze steeds leergieriger worden, ze willen steeds meer en steeds sneller. Ik hou er een beetje de rem op maar geniet wel van hun enthousiasme. Je ziet ze ook als individu langzaam eigen manieren en speelwijzen aanleren in het verlengde wat ik ze aanleer, Gewoon super om te zien en te horen. De bluesles van vorige week door Peter (MHT Hoorn) is enorm in de smaak gevallen en zeker ook het spelen over een versterker. Ik heb ze belooft om na de vakantie eens mijn versterker mee te nemen en hun in de gelegenheid te stellen om eens versterkt te spelen. Ik heb het al vaker gezegd maar ik ben enorm trots op ze , hoe ze het doen en zeker hun inzet en enthousiasme en laat ik eerlijk zijn, daar doe ik het uiteindelijk voor.