Blog 7-4-2017

Afgelopen week geen blog geschreven omdat er eigenlijk niets nieuws te vertellen was. Deze week waren er weer wat meer deelnemers en dat komt de gezelligheid wel ten goede. Ook met de beginners beginnen we een leuk repertoire op te bouwen, net zoals de gevorderden groep al enige tijd heeft. Gewoon een aantal leuke melodieën die iedereen in de groep redelijk kan spelen en die we gewoon elke week minimaal een keer spelen.
In de blog van 24-3-2017 schreef ik al over de Easttop harmonica’s uit China. Afgelopen week ontving ik mijn exemplaar en ik moet zeggen, ik ben heel blij verrast. Het is een mondharmonica die heel goed zo rechtstreeks uit de fabriek speelt. Eigenlijk zo goed dat ik er meteen nog een aantal heb besteld in C & G voor de nieuwe mensen. Voor dat geld (± € 12,00) krijg je een super beginners harmonica waar je nog lang op kunt spelen. Zeker voor de mensen uit mijn groep die een klein inkomen hebben, maar ook om er gewoon bij te hebben zodat je overal kunt oefenen/spelen. Ik ga op mijn website een link plaatsen als je er zelf een wilt gaan bestellen.
Volgende week is het ” Goede Vrijdag”  maar wij gaan toch gewoon oefenen.