Blog 7-7-2017

Afgelopen weken naar Ierland geweest maar gelukkig zijn de honneurs tijdens de oefenochtend van MHT Almere op de vrijdagochtend waargenomen door Chris. Ik heb het al eerder gezegd maar ik vind het super dat de groep ook gewoon zonder mij bij elkaar komt en gaat oefenen en spelen. Deze week mocht ik dus weer zelf MHT Almere leiden en ik merk dat ik dit de afgelopen twee weken wel heb gemist. De gezelligheid maar ook lekker met de mondharmonica bezig zijn in gezelschap van de deelnemers. We werken langzaam naar de zomerstop toe (4-8-2017 laatste / 1-9-2017 weer de eerste). Na de vakantiestop gaat de beginnersgroep ook verder spelen op de G harmonica en ik schat in dat er al snel enkele deelnemers over kunnen naar de gevorderdengroep, ze moeten dat wel zelf willen natuurlijk.

Aanstaande dinsdag geef ik de eerder beschreven “ Kennismakings workshop” in het Parkinson cafe in Almere.
Facebookpagina: https://www.facebook.com/Parkinson-Caf%C3%A9-Almere-245421445580610/?ref=aymt_homepage_panel
Website: http://www.deschoor.nl/html/index.php?paginaID=3929
Ik hoop dat daar minimaal 5 nieuwe deelnemers uitkomen waarmee vanaf 1-9-2017 een nieuwe beginnersgroep kan worden gestart. De huidige beginnersgroep is al behoorlijk op weg dus daarbij aansluiten is niet goed voor de deelnemers. Doel is uiteraard wel aansluiting krijgen bij de gevorderdengroep. Ik wil deze groep op de vrijdagmiddag starten, mogelijk van 13:00 tot 14:00 uur in het EveNaarHuis, onze vaste plek.