Blog 7-8-2015

Na een korte, niet spelen – vakantieperiode van 2 weken weer gezellig bij elkaar geweest in het Evenaarhuis, onze vaste locatie op de vrijdagochtend.
Niet de hele groep was aanwezig, maar het is toch weer een heel leuke ochtend geweest. Eerst weer wat oefeningen en daarna rustig aan oude liedjes herhalen en aan een nieuwe melodie begonnen. Voor mij was het extra leuk omdat mijn vrouw eens mee was om te kijken wat ik nu eigenlijk op de vrijdag ochtend  doe 🙂
Omdat zij als buitenstaander heel anders tegen het hele gebeuren aan kijkt heeft ze mij vanuit haar deskundigheid als coach, zinvolle aandachtspunten aangereikt, die ik de volgende keer meteen zal gaan gebruiken.We gaan nu goed oefenen om tijdens de voorlichting op 15 september a.s. bij het Longpunt Almere, één of twee melodieën te kunnen laten horen aan de bezoekers.
We hebben er zin in!