Blog 8-4-2016

Geen deelnemers vandaag voor de eerste groep, en opnieuw slechts 3 deelnemers voor de gevorderden groep. Een kleine  groep betekend wel dat je aan iedereen wat meer aandacht kunt schenken. Volgende week start een nieuwe deelnemer in de eerste groep dus toch weer wat aanwas.
Donderdag 14 april start ik met de eerste van 3 workshops bij van Luttervelt Muziek, er zijn al enkele gegadigden dus denk wel dat het minimum van 4 deelnemers wordt gehaald.

Wat mij wel begint te steken is dat ik via MHT Nederland en de Facebook pagina van het Longfonds steeds vaker lees dat in samenwerking met het lokale Longpunt voorlichtingen over MHT worden gehouden en dat vaak daarna ook een MHT groep wordt opgezet.
Hoe kan het dan dat Longpunt Almere hier totaal geen interesse in heeft, eigen ideeën en meningen worden kennelijk boven het algemeen belang gesteld, ze vinden mij persoonlijk niet aardig dus ze ondersteunen een dergelijk initiatief niet. Wel jammer voor de longpatiënten in Almere die misschien MHT wel leuk zouden vinden. Wordt vervolgd!