Blog 9-3-2018

Er was de afgelopen weken niet veel nieuws dus ook geen blog, ook nu is er niet veel nieuws te melden maar toch even wat zaken in het kort.
Nadat er twee deelnemers uit de beginnersgroep overgegaan zijn naar de (meer)gevorderden groep waren er maar twee deelnemers over echter deze heb ik de afgelopen weken slechts sporadisch gezien i.v.m. verschillende persoonlijke omstandigheden van hen. Er is dus dringend behoefte aan nieuwe deelnemers voor de beginnersgroep, als iemand ideeën heeft dan hoor ik dat graag.
Met de (meer) gevorderdengroep zijn we langzaam aan het afronden van het thema Ierse ballads & airs. Het volgende thema zal Country worden en ik ben al bezig om wat leuke/mooie tunes te bewerken.
Volgende maand de presentatie bij het Longfonds in Amsterdam, kijk ik zeker naar uit, ik krijg ondersteuning van MHT Purmerend die een mini concertje zullen geven na mijn presentatie.
Met de Parkinson groep gaat het het gestaag steeds beter, wat wel duidelijk is dat mensen die hier last van hebben heel kwetsbaar zijn en wat minder vaak altijd aanwezig kunnen zijn. De presentatie in het Parkinson cafe in Zoetermeer komt ook steeds dichterbij, namelijk in mei. Ook hier kijk ik naar uit.