Mijn “Spullen”

SAMSUNG DIGITAL CAMERASeydel Session Steel
(Ben Bouman harmonica’s)
Van deze harmonica is alles, behalve de kam, van roestvrij staal en heeft daardoor een zeer lange, constante levensduur. Je krijgt een goede garantie en service. Iedere configuratie en/of tuning is mogelijk.

Easttop Too8K
Deze uit China afkomstige harmonica werd onder mijn aandacht gebracht door Brendan Power.
Na er een te hebben aangeschaft was ik zeer verrast, het is een degelijke, goed afgestelde mondharmonica, die in meerdere toonsoorten te verkrijgen is. Het mooiste is natuurlijk de prijs van ongeveer € 13,50 incl. verzending. Heb je een kleine beurs of wil je er wat harmonica’s bij hebben? Kijk op http://www.banggood.com/nl/Easttop-T008K

Audix Fireball VAudix Fireball V harmonica microfoon
Deze microfoon geeft het geluid zeer “clean” weer. Het is een low-Z (150 Ω) microfoon met een XLR aansluiting. Wil je hem gebruiken met een gewone versterker, dan moet er een impedantie omvormer of een pre amp tussen worden gezet . Het is een ideale microfoon voor diverse stijlen muziek, zowel voor je instrument als gewoon voor je stem.
De microfoon is enorm goed “feedback” bestendig.

Samson MeteorSamson Meteor USB microfoon
Buiten dat hij er robuust en retro uitziet zit er ook een heel goed element in. De microfoon is voorzien van een ingebouwde hoofdtelefoon monitor.
Als opname/edit programma gebruik ik op mijn I-mac 2 gratis programma’s . Voor enkelvoudige opnames
Easy Audio Recorder Lite en voor opnames waarop je met een backing track speelt, Audacity.

 Picture 025Digitech RP 155 (Modeling Processor)
Deze modeling (guitar) processor is normaal gesproken zeer mondharmonica onvriendelijk.
Door gebruik te maken van de speciale patches, gemaakt door Richard Hunter is dat compleet anders. Je hebt nu de beschikking over meerdere versterkers, speaker cabinets, en zeer goede delays & reverbs. Wil je maximaal gebruik van maken van de RP155, gebruik dan een goede ” clean”  klinkende microfoon en een PA of Keyboard versterker zonder eigen effecten of vervorming.

Peavy KB2_SidePeavy KB2 (Solid State – Keyboard versterker)
Deze versterker geeft het versterkte geluid zeer “clean” weer, en is daarom een uitstekende keus om de Digitech RP155 (zie boven) op aan te sluiten.
Met 50 watt aan vermogen, 10 inch speaker, 3 input kanalen ( 2x jack en 1x XLR), FX (effect) in- en uit & een uitgang voor naar de PA/Mixer, een perfecte keus. Ook voor het versterken van je stem is deze combo heel goed te gebruiken.

Mini PA_conradMobile Mini PA
Mijn portable versterker met een accu voor 8 uur speelplezier. 10 watt vermogen, met de mogelijkheid om een 2e passieve speaker aan te sluiten. Voorzien van 2 ingangen voor instrumenten, 1 aux. ingang voor b.v. een MP3 speler, on-board een echo effectprocessor en goede toonregeling.
Gewoon een heel handig versterkertje om mee te nemen en…… die ook nog goed klinkt.

ART Tube MPART Tube MP voorversterker.
Deze voorversterker heeft een AX7 buisje in de behuizing zitten, je kunt zowel het ingang- als het uitgangssignaal instellen.
Door deze voorversterker kun je elk signaal
(Gitaar, microfoon, e.d.) perfect regelen, het geluid wordt er erg vol en mooi van.
Een echte aanrader voor een heel leuke prijs.